|
|
Konu Araçları |
adana, ilköğretim, kanaatbilen, okulu, yüreğir, ömer |
Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Yüreğir Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Yüreğir AdanaÖmer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okuluİletişim Bilgileri Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ömer Kanaatbilen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: ÖMER KANAATBİLEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sofulu Beldesi Gültepe Mahallesi Yüreğir/Adana Telefon Numarası: 3223413801 Faks Numarası: 3223413801 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|