|
|
Konu Araçları |
çakmak, ereğli, fevzi, ilköğretim, konya, okulu |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya EreğliFevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Ereğli'nin güneyinde Tahta Köprü diye anılan bölgede,Doğu Alagözlü,Batı Alagözlü, Yıldırım Beyazıt,Fatih Mahallelerinin bir bölümü ile Orhaniye Köyü'nün büyük bir bölümünü içine alan bölgeye hizmet vermektedirEreğli merkezine 4 KM uzaklıkta bulunmaktadır Bölge sakinlerinin çoğunluğu çeşitli nedenlerle göç eden doğu kökenli ailelerden oluşmaktadır Okulumuzun arsası Merhum Fadıl KARALAR tarafından bağışlanmıştırVatandaş ve devlet işbirliği ile 19/11/1968 yılında 360 öğrenci ile öğrenime başlamıştır 1995-1996 öğretim yılında kanalizasyona, 1997-1998 yılında kalorifere,1998-1999 yıllarında da dersliklerin pencerelerin çoğunluğu PVC ile yenilenerek;aynı yıl okul bahçesine Atatürk Büstü yapılmıştır 2004-2005 Eğitim Öğretim Yılı Eylül ayında Ereğli Belediyesi tarafından okulumuz uygulama bahçesi asfaltlanmıştır Okulumuz eğitim-öğretime Merhum Binali DURAN 'ın müdürlüğü ile başlamış sıra ile İbrahim TÜRKOĞLU,Ömer NACAKÇI,Recep GEDİK,Ramazan ÖZKÜTÜK,Osman YÜCEL Bilal AYDEMİR ve Erkin YÜCEL beyler müdürlük yapmışlardır 2006-2007 Yılı itibari ile IKademede 157 kız,144 erkek toplam 301;IIKademede 63 Kız,79 Erkek toplam 142 olmak üzere toplam 443 öğrenci ,Müdür Vekili 11 sınıf Öğretmeni, 8 branş öğretmeni, 1 memur,1 hizmetli ile eğitim-öğretime devam etmektedir Okulumuz tek katlı olup,8 derslik,iki idare odası,öğretmenler odası ve rehberlik servisinden oluşmaktadırOkul tuvaleti uygulama bahçesindedirOkulumuz kaloriferli olup, kalyakla ısınmaktadır 2006-2007 öğretim yılında okulumuzun 1sınıflarına 55 öğrenci kayıt edilmiştir 2005-2006 öğretim yılında okulumuzdan 58 öğrenci mezun olmuşturokulumuz ilköğretim okulu'na dönüştüğü günden bu yana 247 öğrenciye diploma vermiştir 2006-2007 mezunlarından 35 öğrencinin çeşitli liselere kayıt yaptırdıkları saptanmıştır 2006-2007 öğretim yılı 08/03/2007 tarih itibari ile okulumuza 15 adet öğrenci naklen gelmiş,32 öğrenci de naklen gitmiştirZorunlu öğrenim çağını doldurduğundan 3 öğrenciye velisinin yazılı isteği üzerine öğrenim belgesi verilerek okuldan ilişiği kesilmiştir 2006-2007 Eğitim - öğretim yılı içinde "Hadi Kızlar Okula" kampanyası çerçevesinde 1997-1999 doğumlu iki adet kız çocuğu 18102006 tarihinde okula kaydedilerek eğitim öğretime kazandırılmıştır Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DOĞUALAGÖZ MH TÜRBE CD NO:136 Telefon Numarası: 3327131925 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711602@mebk12tr Web Adresi: - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|