Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, atatürk, çankaya, ilköğretim, kemal, okulu

Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Tarihçe

Okulumuz 1967 yılında Ata ilkokulu olarak, iki katlı 9 personeli ve 580 öğrencisi ile eğitim öğretime açılmıştır

1974 yılında bir kat ilave edilerek kat sayısı 3'e dersane sayısı 15'e çıkarılmıştır

Öğrenci sayısı her geçen yıl çoğalarak 1974 yılında 950'ye ulaşmıştır

Okulumuzun adı Ata İlkokulu olarak açılmış olduğu halde 1976 yılında adı Kemal Atatürk İlkokulu olarak değiştirilmiştir

1979 yılında okul bahçesine büst konulmuştur Isınma durumu sobalı olarak inşa edilmiş olup 1982 yılında kalorifere dönüştürülmüştür Yine okulumuzun bahçesine zemini toprakken 1993 yılında asfaltlanmıştır

Okulumuz 1993 yılında, ilköğretim okuluna dönüştürülerek, Kemal Atatürk İlköğretim Okulu adını almıştır

İLETİŞİM

Şehit Cengiz Karaca Mah 1042 CadN:109 Çankaya/Ankara
Tel: (312) 482 91 86 Faks: (312) 479 92 32

kaynak:kemalataturkilkogretim mebk12

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com