|
|
Konu Araçları |
alanya, alara, antalya, demirel, ilköğretim, okulu, şevket |
Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAlara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Hakkında - Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Tanıtım - Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Resimleri - Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İl Adı ANTALYA İlçe Adı ALANYA Kurum Kodu 851569 Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alara Şevket Demirel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: ALARA ŞEVKET DEMİREL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ulugüney SDemirel ilköğretimokulu Ulugüney Köyü Alanya Telefon Numarası: 2425478124 Faks Numarası: 2425478124 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://internetmebgovtr/altyapikaphp?KOD=851569 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|