Şeker İlköğretim Okulu Kemer Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeker İlköğretim Okulu Kemer AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Şeker İlköğretim Okulu Hakkında - Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Şeker İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Şeker İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şeker İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şeker İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şeker İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şeker İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEMER Adı: ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEKER İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2428246826 Faks Numarası: 2428246826 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: deniz@porsuknet Web Adresi: OKULUMUZUN SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|