|
|
Konu Araçları |
doğanyurt, ilköğretim, kastamonu, okulu, yassıkısla |
Yassıkısla İlköğretim Okulu Kastamonu Doğanyurt |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yassıkısla İlköğretim Okulu Kastamonu DoğanyurtYassıkısla İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yassıkısla İlköğretim Okulu Hakkında - Yassıkısla İlköğretim Okulu İletişim - Yassıkısla İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Doğanyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yassıkısla İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yassıkısla İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yassıkısla İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yassıkısla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / DOĞANYURT Adı: YASSIKISLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yassikişla Köyü Doğanyurt/Kastamonu Telefon Numarası: 3668521181 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|