|
|
Konu Araçları |
ambarlı, anaokulu, istanbul, kaçaker, müzeyyen, selahattin |
Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbulAmbarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Hakkında - Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Tanıtım - Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu Resimleri - Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İletişim Bilgileri Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ambarlı Selahattin Ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR Adı: AMBARLI SELAHATTİN VE MÜZEYYEN KAÇAKER ANAOKULU Adresi: CUMHURİYET CAD 23/A AMBARLI Telefon Numarası: 2126952047 Faks Numarası: 2126952047 E-mail Adresi: Bilgi Yok Okulun WebSitesi:kacakeraok12tr Okul Detayı: Ambarlı Selahattin Müzeyyen Kaçaker Anaokulu her çocuğun özel olduğunu düşünmektedir Geleceğin temelini oluşturacak çocukların farklı kişilik özelliklerine ilgi ,yetenek ve farklı öğrenim stillerine sahip olduklarının bilincindedir Bu sebeple de okulda çocuklarımızın beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı hazırlanmıştır Anaokulunda özenle planlanarak her öğrencinin rahatlıkla öğrenme biçimlerini ortaya çıkarıp uygulayabilecekleri sınıf ortamları oluşturulmuştur Kaynak : wwwmebgovtr |
|