Göçeri İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Göçeri İlköğretim Okulu Konya HüyükGöçeri İlköğretim Okulu Hakkında - Göçeri İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçeri İlköğretim Okulu Resimleri - Göçeri İlköğretim Okulu İletişim Göçeri İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gocerı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gocerı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gocerı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gocerı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Göçeri İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okul ilk defa 1939 yılında üç sınıflı olarak açılmış daha sonra 5 sınıflı ilkokul olmuştur İlkokul olarak eğitime devam ederken aynı bahçe içine ek bina yapılmış 1987 yılında ortaokul açılmış daha sonra sekiz yıllık eğitime geçilmiştir Okul bu gün iki bina şeklinde birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak hala hizmet vermektedir 3 dairelik lojmanı olan okulun lojmanlarında biri sağlık evine tahsis edilmiş diğer ikisi boş durmaktadır Okul Pvc pencereli ve kaloriferlidir Okulumuzda 2 Sınıf Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler, 1 Türkçe ve 1 Fen ve Teknoloji Öğretmeni görev yapmaktadır İdari kadroda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı vardır Müdür; Şube Müdürü Vekilliği görevini yürütmektedir Okulumuz 8 personel ile eğitim-öğretime devam etmektedir Göçeri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: GOCERI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göçeri Kasabasi Hüyük Telefon Numarası: 3325476048 Faks Numarası: E-mail Adresi: 712416@mebk12tr Web Adresi: Göçeri İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|