|
|
Konu Araçları |
avni, huseyin, ilköğretim, inebolu, kastamonu, okulu |
Huseyin Avni İlköğretim Okulu Kastamonu İnebolu |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Huseyin Avni İlköğretim Okulu Kastamonu İneboluHuseyin Avni İlköğretim Okulu Tanıtımı - Huseyin Avni İlköğretim Okulu Hakkında - Huseyin Avni İlköğretim Okulu İletişim - Huseyin Avni İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Huseyin Avni İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Huseyin Avni İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Huseyin Avni İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Huseyin Avni İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / İNEBOLU Adı: HUSEYİN AVNİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Boyran MahLutfullah Reis Mevkii İnebolu/Kastamonu Telefon Numarası: 3668114150 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|