|
|
Konu Araçları |
doğancı, ilköğretim, okulu, trabzon, şalpazarı |
Doğancı İlköğretim Okulu Şalpazarı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğancı İlköğretim Okulu Şalpazarı TrabzonDoğancı İlköğretim Okulu Hakkında - Doğancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Doğancı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Doğancı İlköğretim Okulu Resimleri Doğancı İlköğretim Okulu Trabzon Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğancı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğancı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğancı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Doğancı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ŞALPAZARI Adı: DOĞANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DOĞANCİ İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4628967016 Faks Numarası: 4628967908 Şalpazarı merkezine 6 kmuzaklıkta olan Okulumuz 1995 yılında eğitim öğretime başlamıştırŞu anda 1 müdür , 1 müdür yardımcısı, 5 sınıf öğretmeni, 7 branş öğretmeni, 1 ana sınıfı öğretmeni, 140 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir Okulumuzda Bilgi Teknoloji Sınıfı, Fen Laboratuarı ,yemekhane olarak kullanılan salonumuz ve okul kütüphanesi bulunmaktadırOkulumuz sosyal ve sportif etkinliklere mümkün olduğunca katılmaktadır İlçe çapındaki halkoyunları yarışmalarında, folklor, futbol ve voleybol turnuvalarında başarıları vardır Öğrencilerimiz bu imkanlardan en üst seviyede yararlanmaktadır Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizi millikimliğini kazanmış,kendisini sürekli geliştiren ve yenileyen,bilgi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanan,eleştirel düşünmeyi öğrenen,sorgulayan,yakın çevresine ve insanlığa yararlı,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yeetiştirmek ve bir üst öğrenim kurumuna ve hayata hazırlamakokuluzun misyonudur Kurumun Vizyonu: Öğrenciler einsan olarak değer vermek,okul-öğrenci-veli işbirliği içerisinde okulu hayatın bir parçesı yapmak,sorumluluk sahibi insanlar yetiştirmek,topluma örnek bir kurum olmak temel vizyonumuzdur doganciomebk12tr/ Kaynak : trabzonmebgovtr |
|