Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, çiğdem, istanbul

Çiğdem Anaokulu İstanbul

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çiğdem Anaokulu İstanbul

Çiğdem Anaokulu Hakkında - Çiğdem Anaokulu Tanıtım - Çiğdem Anaokulu Resimleri - Çiğdem Anaokulu İletişim Bilgileri

Çiğdem Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiğdem Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiğdem Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiğdem Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇİĞDEM ANAOKULU

Adresi: Başbakanlık Toplu Konutları 1Etap 2Bölge Halkalı

Telefon Numarası: 2126989749

Faks Numarası: 2126989749

E-mail Adresi: 752047@mebk12tr

Web Adresi: ÇİĞDEM ANAOKULU

OKULUMUZ

1993 - 1994 Eğitim-Öğretim yılı başında hizmete açılan okulumuz Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Emlak Bankası işbirliği ile yapılmış ve daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir

1173 metrekare genişliğinde olan okulumuz fiziki yapısında 1 müdür odası, 1 memur ve öğretmen odası, 1 çok amaçlı salon, 4 etkinlik odası, 2 çocuk tuvaleti, 2 oyun bahçesi, 1 mutfak ve 2 depo barındırmaktadır

İsim Belirleme Komisyonu tarafından "Çiğdem Anaokulu" adını alan okulumuz 3 yıl merkezi sistemle ısıtılmış şu anda ise motorinle ısıtılmakta ve soğuk kış günlerinde çocuklarımız için sıcacık bir ortama sahip olmaktadır

MİSYONUMUZ

Okulumuz öğrencilerinin,
Bilişsel, bedensel, sosyal, duygusal, psikomotor gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı sağlamak, kendi kendilerine yetebilen bağımsız kişilikler geliştirmelerini, topluma uyum sağlamalarını kolaylaştıracak temel olan davranış biçimlerini sağlıklı bir şekilde kazanmalarına yardımcı olmak, sosyo-ekonomik şartları elverişsiz çevre ve ailelerden gelen çocukların Türkçe'yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı hazırlamak ve çocukların ilköğretime en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlamak misyonunu amaçlamıştır

VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
İstiyoruz ki
Okulumuzda her türlü veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki
Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın
İstiyoruz ki
Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
İstiyoruz ki
Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Çiğdem Anaokulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com