|
|
Konu Araçları |
alağac, eskişehir, ilköğretim, okulu, sinan, tepebaşı |
Sinan Alağac İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sinan Alağac İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirSinan Alağac İlköğretim Okulu Hakkında - Sinan Alağac İlköğretim Okulu Tanıtım - Sinan Alağac İlköğretim Okulu Resimleri - Sinan Alağac İlköğretim Okulu İletişim Sinan Alağac İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : * Okulumuz binası Yaklaşık 17000 metrekare alana sahip bir bahçe içerisinde bulunup 1200 metrekare alanı kapsayan binalarda Eğitim -Öğretim işleri yürütülmektedir * Okulumuzda toplam 24 adet derslik bulunmaktadır * 830 öğrenci eğitim görmektedir * Okulumuz İkili öğretim olup sabah ve öğle dönemleri bulunmukta * her sınıf 4 şubeden oluşmaktadır * Okulumuzda iki çok amaçlı salon ,2bilgisayar ve Fen Labaratuvarı ,1 kütüphane mevcuttur * 1 Müdür ,2 Müdür Yardımcısı 40 Öğretmen ,1 Memur ve 1 Hizmetli Kadrosu mevcuttur Sinan Alağac İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223350574 Okulun Faksı: 2223354440 Okulun Adresi: YEŞİLTEPE MAHÜNAL SOK Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://sinanalagacmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: İLYAS ALTAY Okulun Ulaşım Bilgileri: SUBAY ORDU EVİ ARKASINDAN 2 NOLU DOLMUŞLARLA VEYA ODUNPAZARINDAN 2 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERLE OKULUMUZA ULAŞABİLİR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sinan Alağac İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|