|
|
Konu Araçları |
arapgir, hsadık, ilköğretim, malatya, okulu, polat |
H.Sadık Polat İlköğretim Okulu Malatya Arapgir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
H.Sadık Polat İlköğretim Okulu Malatya ArapgirHsadık Polat İlköğretim Okulu Resimleri - Hsadık Polat İlköğretim Okulu Hakkında - Hsadık Polat İlköğretim Okulu İletisim - Hsadık Polat İlköğretim Okulu Malatya Arapgir Hsadık Polat İlköğretim Okulu Malatya Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hsadık Polat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hsadık Polat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hsadık Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hsadık Polat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / ARAPGİR Adı: HSADIK POLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEHMET AKİF MAHALLESİ DİVRİĞİ CADDESİ Telefon Numarası: 4228113089 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://malatyamebgovtr/okul/defaup?kurum=965163 |
|