|
|
Konu Araçları |
altınkaynak, beykonak, ilgın, ilköğretim, kemal, konya, okulu |
Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Konya İlgın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Konya İlgınBeykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Hakkında - Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Tanıtım - Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Resimleri - Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu İletişim Ilgın Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ilgın Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ilgın Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ilgın Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ilgın Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Beykonak Kemal Altınkaynak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: ILGIN BEYKONAK KEMAL ALTINKAYNAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYKONAK Telefon Numarası: 3328835015 Faks Numarası: 3328835015 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak:webrehberibiz |
|