|
|
Konu Araçları |
bünyan, ilköğretim, kardeşler, kayseri, okulu, polat, samagır |
Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu Kayseri Bünyan |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu Kayseri BünyanSamagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu İletişim - Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri Kayseri Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Samagır Polat Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / BÜNYAN Adı: SAMAGIR POLAT KARDEŞLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Samağir Köyü Bünyan/Kayseri Telefon Numarası: 3527751302 Faks Numarası: 3527751302 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|