|
|
Konu Araçları |
banat, beşiktaş, ilköğretim, istanbul, lütfi, okulu |
Lütfi Banat İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfi Banat İlköğretim Okulu İstanbul BeşiktaşLütfi Banat İlköğretim Okulu Hakkında - Lütfi Banat İlköğretim Okulu Tanıtım - Lütfi Banat İlköğretim Okulu Resimleri - Lütfi Banat İlköğretim Okulu İletişim Lütfi Banat İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Lütfi Banat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Lütfi Banat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Lütfi Banat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Lütfi Banat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: LÜTFİ BANAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sümbül SokNo:16 1Levent-Beş/lst Telefon Numarası: 2122641672 Faks Numarası: 2122641669 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|