|
|
Konu Araçları |
alı, darende, fuat, ilköğretim, kastamonu, merkez, okulu |
Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu Kastamonu MerkezAlı Fuat Darende İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu Hakkında - Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu İletişim - Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alı Fuat Darende İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / MERKEZ Adı: ALI FUAT DARENDE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yalçın CadÖğretmenevi Yanı Afşin Sok No:80 Kastamonu Telefon Numarası: 3662146479 Faks Numarası: 3662146858 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|