|
|
Konu Araçları |
aydınlıkevler, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Merkez TrabzonAydınlıkevler İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Resimleri Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydınlıkevler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydınlıkevler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydınlıkevler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aydınlıkevler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: AYDINLIKEVLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aydinlikevler Mahallesi Menekşe Sokak No:1 61040 TRABZON Telefon Numarası: 4622302343 Faks Numarası: 46223023434 Kurumun Misyonu : Bizler Aydınlıkevler İlköğretim Okulu çalışanları olarak Eğitim öğretimde temel felsefemiz; Bütün öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, bayrağını ve milletini seven,dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen,bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, geçmişi ile barışık, bilgili, becerili, kendine güvenen, bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır Kurumun Vizyonu: Hedefimiz öncelikle öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesidir Bizim için öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır Aile ortamını aratmayacak şekilde öğrencilerimizle samimi, içten ve aynı zamanda disiplinli bir çalışma içerisindeyiz Toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yeniliklere açığız Eğitimde toplam kaliteyi artırmak için çalışıyoruz ve çalışacağız Her veli bilsin ki evlatları bizim de evlatlarımızdır Bütün olumsuzlukları aşmak ve beklenen başarıya ulaşmak için kendi gücümüze ve öğrencilerimizin gücüne güveniyoruz mebgovtr |
|