|
|
Konu Araçları |
ağrı, ibrahim, ilköğretim, karaoğlanoğlu, okulu, patnos |
İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Patnos Ağrıİbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4726161173 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/04/06/590131/# biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|