|
|
Konu Araçları |
bornova, güzelcan, ilköğretim, izmir, okulu, sait |
Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Bornova İzmirSait Güzelcan İlköğretim Okulu Hakkında - Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Tanıtım - Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Resimleri - Sait Güzelcan İlköğretim Okulu İletişim Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir Çimentepe'de doğdu Hayatı boyunca hiç okula gidememiş ancak kendisini yetiştirmiş bir işadamıdır Hatice GÜZELCAN ile evlenmiş, Demir, Aziz, Ali ve Erol isminde 4 çocuk sahibi olmuştur İş hayatına kunduracılıkla başlamıştır Küçük kunduracı dükkanından arta kalan zamanlarında Seyyar Kundura Malzemesi Satıcılığı yapmıştır Daha sonra kendi dükkanını açmıştır Uzun yıllar bu işi yaptıktan sonra, 4 oğlu ile birlikte bugünkü işleri olan GÜZELCANLAR aile şirketini kurmuşlardır 1994 yılında aramızdan ayrılıncaya kadar iş ahlakı ve terbiyesi ile çevresine örnek olmuştur Okulumuzu; Merhum Sait Güzelcan’ın anısına evlatları tarafından yaptırılmıştır Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında İzmir’in Bornova ilçesi Işıkkent semtinde hizmete girmiştir Doğusunda Pınarbaşı, batısında ise Altındağ semti bulunmaktadır Bornova'ya 6 km uzaklıktadır Okulumuza 8 km uzaklıktaki Gökdere Köyünden servisle 25 öğrenci taşınmaktadır Okulumuz 4088 metrekarelik alan üzerinde 671 metrekare inşaat sahasına zemin +3 kat olarak inşa edilmiş olup 21 dersliği İLE 410 öğrencimize eğitim vermektedir MİSYONUMUZ İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize : 1 İlgi, istidat ve kabiliyet yönünde yetiştirerek , gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak 2 Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak 3 Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen , bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak 4 Atatürk ilke ve inkilaplarına, TC anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak,hak ve sorumluluklarını bilen , milli , toplumsal değerlere sahip , ülkeisini, bayrağını seven yurttaş olma bilincini kazandırmak 5 Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen , iyi mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir VİZYONUMUZ Sait Güzelcan İlköğretim Okulu olarak hedefimiz, anaokul yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde ve ortaöğretimin sonuncu sınıfına kadar sağlamdığımız eğitimle , güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen , toplum tarafından takdir edilen , Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan , Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı , ahlaklı gençler yetiştirmektir Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Egemenlik mh 93 sk No:6 Işıkkent Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 436 30 51 Okul Fax : (232) 436 32 27 Okul Web : http://saitguzelcanmebk12tr/ Okul E-Mail : 863190@mebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sait Güzelcan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|