Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beşirli, ilköğretim, imkb, merkez, okulu, trabzon

Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Hakkında - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Tanıtımı - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Erişim Nilgileri - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Resimleri

Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BEŞİRLİ İMKB İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: 2 Nolu Beşirli Mahallesi 17 Nolu Sokak
Telefon Numarası: 4622244142
Faks Numarası: 4622244143

OKULUMUZUN MİSYONU:

Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına dayanan, çağdaş, bilimsel, demokratik ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde iyi yurttaşlar yetiştirmek,geleceğe yön verecek çalışkan, sorumluluk sahibi, aydın, ufku açık, milli ve manevi değerlere bağlı, hoş görülü, güvenilir, huzurun teminatı, örnek dünya insanı yetiştirmek, Öğrencilerimizi; sosyal duygusal gelişimini tamamlamış olarak ilgi ve yetenekleri ne uygun üst kurumlara hazırlamak

OKULUMUZUN VİZYONU:

Eğitimde, akademik, sosyal ve kültürel olarak Türkiye ve dünyada marka olmak

Kaynak : trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com