|
|
Konu Araçları |
beşirli, ilköğretim, imkb, merkez, okulu, trabzon |
Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBeşirli İmkb İlköğretim Okulu Hakkında - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Tanıtımı - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Erişim Nilgileri - Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Resimleri Beşirli İmkb İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Beşirli İmkb İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BEŞİRLİ İMKB İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 2 Nolu Beşirli Mahallesi 17 Nolu Sokak Telefon Numarası: 4622244142 Faks Numarası: 4622244143 OKULUMUZUN MİSYONU: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına dayanan, çağdaş, bilimsel, demokratik ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde iyi yurttaşlar yetiştirmek,geleceğe yön verecek çalışkan, sorumluluk sahibi, aydın, ufku açık, milli ve manevi değerlere bağlı, hoş görülü, güvenilir, huzurun teminatı, örnek dünya insanı yetiştirmek, Öğrencilerimizi; sosyal duygusal gelişimini tamamlamış olarak ilgi ve yetenekleri ne uygun üst kurumlara hazırlamak OKULUMUZUN VİZYONU: Eğitimde, akademik, sosyal ve kültürel olarak Türkiye ve dünyada marka olmak Kaynak : trabzonmebgovtr |
|