|
|
Konu Araçları |
ali, bornova, güner, ilköğretim, izmir, okulu, onbaşı, yeşilbağ, şehit |
Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Bornova İzmirŞehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu İletişim Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1998-1999 Eğitim - Öğretim yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır'' Yeşiltepe İlköğretim Okulu'' adı Valilik Makamının 02092003 tarih ve 315-87327 sayılı oluru ile adı ''Şehit Onbaşı Ali Güner İlköğretim Okulu ''adını almıştır2006-2007 Eğitim Öğretim yılında öğrenci mevcudumuz 1539 MİSYONUMUZ: Bütün öğrencilerin 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarınacevap verebilecek bilimsel alt yapı ile donatılmış, Atatürk'çü düşünce sistemini benimsemiş, bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olaraken üst düzeyde öğrenmelerini sağlamaktır VİZYONUMUZ: Hızla değişen teknoloji ile birlikte iş hayatı kalitesinin ve iş gücünün değiştiği çağımızda, daha güzele, daha iyiye sevgiyle koşan, yorumlayan, güçlüklere karşı baş etmesini bilen, çağdaş ve bilimsel düşünen, tek amacı "DAHA İYİYE ULAŞMAK" olan öğrenciler yetiştirmektir Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Ahmet avrasi cd Evka 4 Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 351 04 33 Okul Fax : (232) 351 16 96 Okul Web : http://wwwsehitonbasik12tr Okul E-Mail : 766825@mebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|