|
|
Konu Araçları |
çeşme, ilköğretim, izmir, kemal, namık, okulu |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmirNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1297 (1882) yılında Çeşme Kasabası Belediye Mühendisi Corci Dimitra adlı kişi tarafından Rum cemaatine teberru edilen 3 dönümlük arsa üzerinde Rum Kız Okulu olarak yapılmış ve 1916 yılına kadar bu isim altında eğitim ve öğretim verilmiştir 1916 yılında Rumların tercihi ile Çeşme Rüştüyesi olarak bir süre görev yaptıktan sonra Türk Kız Okulu olarak Çeşme İnas Numune Mektebi adını almıştır Cumhuriyetin ilanından sonra Türk İlkokulu Namık Kemal' in Sakız Adası' ndan Çeşme' ye getirilen naaşının bir gece bekletilmesinden sonra da Namık Kemal İlkokulu adını almıştır 1983-1984 öğretim yılından itibaren de ilköğretim (8 yıllık) olarak halen kullanılmaktadır Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 712 68 18 Okul Faks : 0 232 712 60 95 Okul Web Sitesi : http://wwwcesmenamikkemalmebk12tr/ Okul E-Mail : 164903@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|