Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeşme, ilköğretim, izmir, kemal, namık, okulu

Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmir

Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1297 (1882) yılında Çeşme Kasabası Belediye Mühendisi Corci Dimitra adlı kişi tarafından Rum cemaatine teberru edilen 3 dönümlük arsa üzerinde Rum Kız Okulu olarak yapılmış ve 1916 yılına kadar bu isim altında eğitim ve öğretim verilmiştir 1916 yılında Rumların tercihi ile Çeşme Rüştüyesi olarak bir süre görev yaptıktan sonra Türk Kız Okulu olarak Çeşme İnas Numune Mektebi adını almıştır

Cumhuriyetin ilanından sonra Türk İlkokulu Namık Kemal' in Sakız Adası' ndan Çeşme' ye getirilen naaşının bir gece bekletilmesinden sonra da Namık Kemal İlkokulu adını almıştır

1983-1984 öğretim yılından itibaren de ilköğretim (8 yıllık) olarak halen kullanılmaktadır

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çeşme
Okul Adresi : Çeşme İzmir
Okul Telefonu : 0 232 712 68 18
Okul Faks : 0 232 712 60 95
Okul Web Sitesi : http://wwwcesmenamikkemalmebk12tr/
Okul E-Mail : 164903@mebk12tr
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com