|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, karabekir, kazım, merkez, okulu |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Vizyonu & Misyonu Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır İnsana değer veren,yeniliklere ve değişimlere açık,sürekli gelişim içinde sevgi,saygı ve hoşgörü ortamında,çağın gerektirdiği eğitim ve öğretim amaçlarını kullanarak; Öğrencilerimizi, çağdaş,bilgili,görgülü ve insana değer veren bireyler olarak hayata ve orta öğrenime hazırlamaktır Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mah Malatya Yolu Üzeri Telefon Numarası: 4162161109 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi :Bilgi Mevcut Değildir Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|