|
|
Konu Araçları |
adıyaman, çelikhan, ilköğretim, okulu, yeşilyayla |
Yeşilyayla İlköğretim Okulu Çelikhan Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilyayla İlköğretim Okulu Çelikhan AdıyamanYeşilyayla İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyayla İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilyayla İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilyayla İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yeşilyayla İlköğretim Okulu Adıyaman Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyayla İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyayla İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyayla İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilyayla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / ÇELİKHAN Adı: YEŞİLYAYLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilyayla Köyü Çelikhan / Adiyaman E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|