|
|
Konu Araçları |
50yıl, adnan, bağcılar, ilköğretim, istanbul, okulu, ötügen |
50.Yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
50.Yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu Hakkında -50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu Tanıtım -50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu Resimleri -50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu İletişim 50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 50yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR Adı: 50YIL ADNAN ÖTÜGEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SANCAKTEPE MHÇARŞI SKNO:2 BAĞCILAR/İST Telefon Numarası: 2124628841 Faks Numarası: 2124628802 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız |
|