|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, kılıçlar, merkez, okulu |
Kılıçlar İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kılıçlar İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanKılıçlar İlköğretim Okulu Hakkında - Kılıçlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılıçlar İlköğretim Okulu Resimleri - Kılıçlar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Kılıçlar İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kılıçlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kılıçlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kılıçlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kılıçlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: KILIÇLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEBEK KÖYÜ-KILIÇLAR MEZRASI Telefon Numarası: 4162673052 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi :Bilgi Mevcut Değildir Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|