Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Mersin Silifke |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Mersin SilifkeSilifke Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Mersin Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Tarihçesi: Okulumuzun, arsası Mevci AÇIKBAŞ tarafından bağışlanıp, binası İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmıştırArsası 2527 m², bina alanı 1600 m², bahçe alanı 1900 m²’ dir Okulumuz Silifke’de tek bağımsız Anaokuludur 16/09/2002 tarihinde Eğitim-Öğretim hizmetine başlamıştırOkulumuz 36-72 ay arasındaki çocuklara eğitim vermektedirBu yıl 3 eğitim-öğretim yılını dolduracaktır Okulumuz 7 derslik, 1 müdür odası, 1 müdür yrd Odası, 1 memur odası, 1 yemek salonu, 1 bilgisayar ve kütüphane odası 1 mutfak odası ve 1 depo bulunmaktadırIsıtma sistemi kaloriferli ve klimalıdır Okulumuzun bahçe düzenlemesini Silifke Belediyesi tarafından yapıldı Okulumuz bahçesinde oyun parkı, hayvanlar için kümes, uygulama bahçesi (çiçek, sebze-meyve vb) yer almaktadır Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / SİLİFKE Adı: SİLİFKE ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: ATİK MAHALLESİ MÜZE ARKASİ 191 SOKAK NO:5 Telefon Numarası: 3247147402 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri: biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|