Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, kireçhane, merkez, okulu, trabzon

Kireçhane İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kireçhane İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Kireçhane İlköğretim Okulu Hakkında - Kireçhane İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kireçhane İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kireçhane İlköğretim Okulu Resimleri

Kireçhane İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kireçhane İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kireçhane İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kireçhane İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kireçhane İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KİREÇHANE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kireçhane ilköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4622762238

Tarihçe:

1925-1926 eğitim öğretim yılında üç sınıflı olarak açılan ilkokul,1941-1942 yılına kadar öğrenci mezun edememiştir
İlk kız öğrenci 1929-1930 eğitim öğretim yılında kaydolmuştur ; 5sınıftan ilk kız ve ilk erkek öğrenci 1941-1942 yılında mezun olmuştur

Köyün Efkar Tepesinde iki katlı taş bina, Cumhuriyetten önce kilise evi iken okula dönüştürülmüştür
1965 yaz tatilinde tamir görerek ikinci katın döşeme ve tavanları yenilenirken,çatısı Avrupa kiremiti ile değiştirilmiş , 1965-1966 eğitim öğretim yılında4 sınıf olarak hizmete açılmıştırokuldan ayrı olarak da doğu tarafta ikişer gözlü kız erkek tuvaletleri yapılmıştır
1966 yaz ayında askeri birliğin Kireçhane ilkokul nu kardeş okul seçmesi üzere, askeri imkanlarla okulun zemin katını kapı çerçeveleri tamir edilerek, iki sınıf daha ilave edilmiş,1966-1967yılında5 sınıfıve5 öğretmenli duruma getirilen okulun önceki müdür odası mutfak haline getirirken, sınıfların biri müdür-öğretmenler odası olarak kullanılmış bu eğitim-öğretim yılında öğrenci velileri ile varılan mutabakatla, okula bir hizmetli tutulmuştur Halk eğitimi müdürlüğü okul vasıtasıyla köylülerle kalkınma ve eğitim seminerleri vermiştir
1981-1982 eğitim öğretim yılında bayanlar için düzenlenen okuma yazma kursunda70 kursiyere belge verilmiştir
Okul 1990 yılında bir tamirat görerek restore edilmiş, bir takım bahçe düzenlemeleri yapılmıştır
1999-2000eğitim öğretim yılında bünyesinde 6 sınıfı açılarak 8 derslikli duruma getirilmiş, 2006-2007 eğitim öğretim yılında ek bina inşaatı başlatılmış donanımı sağlanılarak 2007-2008 eğitim öğretim yılında bünyesinde anasınıfı açılmış, müdür-müdür yardımcısı,öğretmenler odası, 9 derslik,çok amaçlı salon, kütüphane, teknoloji tasarım dersliği, laboratuar dersliği,arşiv odası düzenlemesi ile her iki ayrı binada da olmak üzere müdür ve müdür yardımcısı, 4ü bayan 13 öğretmeni ve geçici sözleşmeli bir hizmetli ile eğitim öğretim sürdürülmektedir
Okulun bulunduğu arsa köy tüzel kişiliğine ait olup, 2587 metre2 dir Okul binalar kullanım alanları,455 metre2 bahçe alanı ise 2130metre2 dir

Kurumun Misyonu :

Ülkemizin geleceğini yetiştirdiğinin farkında olan; Atatürk inkılâp ve ilkelerine bağlı, ülkesini, milletini seven kişiler yetiştirme azminde ve kararlığında olan bir kuruluş olma arzusundayız

Kurumun Vizyonu:

Daha iyisini yapabilirim

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com