|
|
Konu Araçları |
afyon, büyükkalecik, çıngıraklı, ilköğretim, okulu |
Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu Afyon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu AfyonBüyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu Afyon - Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu resimleri - Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu hakkında - Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu iletişim Afyon Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu Afyon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Büyükkalecik Çıngıraklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: BÜYÜKKALECİK ÇINGIRAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BÜYÜK KALECİK ÇINGIRAKLI İLK ÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 5055362157 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|