Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, çankırı, kurşunlu

Kurşunlu Anaokulu Çankırı Kurşunlu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurşunlu Anaokulu Çankırı Kurşunlu

Kurşunlu Anaokulu Hakkında - Kurşunlu Anaokulu Tanıtım - Kurşunlu Anaokulu Resimleri - Kurşunlu Anaokulu İletişim

Kurşunlu Anaokulu Çankırı Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurşunlu Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurşunlu Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurşunlu Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Kurşunlu Anaokulu Tarihçesi:

Okulumuz, Tevfik Fikret İlköğretim Okulu ve Refik Saydam İlköğretim Okulu bünyesindeki Anasınıfları kapatılarak 1995 yılında Kurşunlu Anaokulu adı altında Eğitim-Öğretime Halk Eğitimi Merkezi binasında başlamıştır 1996 yılında Çok Programlı Lise Binasına taşınmıştır Halen aynı yerde Eğitim-Öğretime devam etmektedir Okulumuz tam gün ve yarım gün eğitim vermektedir

Kurşunlu Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KURŞUNLU ANAOKULU
Adresi: CÖMERTLER MAHALLESİ HASAN CEYLAN CADDESİ
Telefon Numarası: 3764652233
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kurşunlu Anaokulu Resimleri:

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com