|
|
Konu Araçları |
beydağ, ilköğretim, izmir, kurudere, okulu, ova |
Kurudere Ova İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurudere Ova İlköğretim Okulu Beydağ İzmirKurudere Ova İlköğretim Okulu Hakkında - Kurudere Ova İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurudere Ova İlköğretim Okulu Resimleri - Kurudere Ova İlköğretim Okulu İletişim Kurudere Ova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurudere Ova İlköğretim Okulu İzmir Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurudere Ova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Toplam 3 şubede 13 öğrenci öğrenim görmektedir Kurudere Ova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Beydağ Okulun Adı : Kurudere Ova İlköğretim Okulu Okul Adresi : Kurudere Köyü Ova Mh Beydağ İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : 12 km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Var, Boş Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurudere Ova İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|