Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, ayaş, ilköğretim, okulu, oltan

Oltan İlköğretim Okulu Ayaş Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oltan İlköğretim Okulu Ayaş Ankara

Oltan İlköğretim Okulu Hakkında - Oltan İlköğretim Okulu Tanıtım - Oltan İlköğretim Okulu Resimleri - Oltan İlköğretim Okulu İletişim

OKUL KODU

700260

OKUL MÜDÜRÜ

Turgut ATALAY (Müdür V)
TELEFON

716 11 68
FAKS

716 11 02
E-POSTA

ayasoltan@hotmailcom
WEB ADRESİ

http://oltanmebk12tr

ADRES

Karahasan Mahallesi

Gülami Caddesi

Oltan / Ayaş / ANKARA

VİZYON
Başarı dolu bir yaşam için gerekli bilgi, beceri ve özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, teknolojiyi kullanmasını bilen, araştırmacı, gelişim-değişim-yaratıcılık özelliklerine sahip, çalışma ve başarma duygusu yüksek, bulunduğu topluma yön verebilen, insanlarla barışık, dünyaya ve çevresine uyum sağlayan, ülkesini ve milletini seven, demokratik ve çağdaş insanlar yetiştirmektir

MİSYON
*Teknolojinin sağladığı olanakları kullanan,
* Kişisel yetenekleri ortaya çıkartan ve geliştiren,
* Çalışma ve başarma hevesini arttıran,
* Bilimi, sanatı, insanı ve doğayı sevdiren eğitim sistemini kurmak

kaynak:mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com