|
|
Konu Araçları |
ali, bergama, eroğlu, ilköğretim, izmir, okulu, rıza |
Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bergama İzmirAli Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu İletişim Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun inşatını 8 derslik olarak Ali Rıza EROĞLU tarfından yapılmıştır daha sonra 6 derslik Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilave edilmiştirOkulumuz 1989/1990 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir 2005 yılında Ek binamızın yapımına başlanmış ve aynı yıl 2005-2006 öğretim yılında,18 derslik olarak yapılarak, öğretime açılmıştır OKULUN YAPILIŞ TARİHİ ANA BİNA- EK BİNA: 1989-2005 BİRİMLER DERSLİK 27 ATÖLYE 2 LABORATUAR 2 TEKNOLOJİ SINIFI 1 İDARİ ODA 3 KÜTÜPHANE 1 PERSONEL DURUMU YÖNETİCİ:3 ÖĞRETMEN:38 MEMUR:1 HİZMETLİ:1 TOPLAM:43 Misyonumuz; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak Vizyonumuz; İzmir İlinin en kaliteli okulu olmak Temel Değerlerimiz; Birbirimize saygılı davranırız Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır Hizmet verdiklerimizin istek ve beklentileri bizim için önemli ve önceliklidir Çevreyi korur ve geliştiririz Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir Herkes için eğitim anlayışıyla okulu çevreye açarız Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız Her anlamda öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız İlkelerimiz; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi olmazsa olmazımızdır Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır Öğrencilerimizi tanır,yeteneklerini geliştirmeye çalışır,fikirlerine değer verir,yeni fikir üretimini destekleriz İnsanlar arasında din,dil,ırk,statü farkı gözetmeden eşit davranırız Bilgimizi,deneyimimizi ve duygularımızı paylaşır,birbirimizi tamamlarız Yaşamın bir yolculuk olduğuna,ancak sevgi ve öğrenme isteği ile yaşanırsa bir değeri olacağına inanırız Kültürümüzün geleceğe aktarımını sağlayacak dilimizi iyi kullanmaya özen gösteririz Eleştiri ve uyarıları kurum kültürüne yapılan bir katkı olarak değerlendiririz Kurumumuzun başarısı da başarısızlığı da bizimdirBireysel başarıyı değil,kurumun başarısını hedefleriz Eğitimin yaşam boyu sürdüğüne inanırız Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Okul Adresi : BAHÇELİEVLER MAH SÜMER CAD NO:6 BERGAMA/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 632 4963 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 856867@mebk12tr Okulun Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/35/04/867856/index-1html Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|