Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, fethiye, hanım, muğla, zübeyde

Zübeyde Hanım Anaokulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zübeyde Hanım Anaokulu Fethiye Muğla

Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim

Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ
MİSYONUMUZ Biz Zübeyde Hanım Anaokulu olarak; bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili,nitelikli,kendine güvenen,başkalarına saygılı,işini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak; Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmekZorunlu ilköğretim çağına girmemiş çocukların eğitimine yönelik;Eğitim programlarını eğitim araç ve gereçlerini hazırlamakÇocukların gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmekEğitim ortamlarını geliştirmek,gerekli donatımı sağlamak ve diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak

VİZYONUMUZ

VİZYONUMUZ -İstiyoruz ki Erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümünün okul öncesi eğitimden yararlanmalarını sağlamaktır -İstiyoruz ki Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin -İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretmenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın -İstiyoruz ki Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın -İstiyoruz ki Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Muğla/Fethiye
Okulun Telefonu: 252 6147402
Okulun Fax: 252 6120765
Okulun Adresi: Taşyak Mahallesi Keloğlu Boğazı Mevkii FETHİYE / MUĞLA
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okul Detayı : 3 şubesi vardırAnaokulu 3-6 yaş arasındaki 36-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir

Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri :

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com