Zübeyde Hanım Anaokulu Fethiye Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım Anaokulu Fethiye MuğlaZübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ MİSYONUMUZ Biz Zübeyde Hanım Anaokulu olarak; bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili,nitelikli,kendine güvenen,başkalarına saygılı,işini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak; Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmekZorunlu ilköğretim çağına girmemiş çocukların eğitimine yönelik;Eğitim programlarını eğitim araç ve gereçlerini hazırlamakÇocukların gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmekEğitim ortamlarını geliştirmek,gerekli donatımı sağlamak ve diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak VİZYONUMUZ VİZYONUMUZ -İstiyoruz ki Erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümünün okul öncesi eğitimden yararlanmalarını sağlamaktır -İstiyoruz ki Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin -İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretmenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın -İstiyoruz ki Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın -İstiyoruz ki Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Muğla/Fethiye Okulun Telefonu: 252 6147402 Okulun Fax: 252 6120765 Okulun Adresi: Taşyak Mahallesi Keloğlu Boğazı Mevkii FETHİYE / MUĞLA Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okul Detayı : 3 şubesi vardırAnaokulu 3-6 yaş arasındaki 36-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri : biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|