|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, çetinkaya, gökçeyazı, ilköğretim, ivrindi, okulu, rıdvan, şehit |
Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ Adı: GÖKÇEYAZI ŞEHİT RIDVAN ÇETİNKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gökçeyazı Kasabası ivrindi Balıkesir Telefon Numarası: 2664667502 Faks Numarası: 2664667502 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|