|
|
Konu Araçları |
ağustos, bilgileri, ilköğretim, okulu, sivaslı, uşak |
31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak31 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 31 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 31 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 31 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim 31 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz: Okulumuzun Bütün Bireylerinin Sağladığı Güvenle Çevrenin ve Velilerin Memnuniyetini Kazanarak Çevrede Eğitim – Öğretim Açısından Tercih Edilen Bir Okul Haline Getirmektir Misyonumuz: Öğrencilerimizi Atatürk İlke Ve İnkılâpları, 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve İleriki Yaşamları İçin Gerekli Bilgi Ve Beceriyle Donatarak Ferdi ve Toplumsal Davranış Alışkanlığı Kazandırarak Özgür Düşünen, Kendine Ve Çevresine Yararlı Kişiler Olarak Yetişmelerini Sağlamak İçin Çalışmaktır Okul Binası: Okul binası tek bina olup iki ayrı blok şeklinde iç tarafından ayrılmış şekildedir Alt katlarda 1 kademe üst katlarda da 2 kademe olmak üzere eğitim – öğretim sürdürülmektedir Toplam derslik adedi 1 Ana sınıfı, 1 kademede 8, 2kademede de 9 olmak üzere 18'dir Yöneticiler: Okulumuzda 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır 31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sivaslı Okulun Telefonu: (276) 618 10 22 Okulun Faksı: (276) 618 10 22 Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Gazi Bulvarı Okulun Web Adresi: http://31agustosioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 749668@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 31 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|