|
|
Konu Araçları |
ahmet, antalya, bulut, coşkun, ilköğretim, merkez, okulu |
Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEz Adı: AHMET COŞKUN BULUT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Habibler Mah 5507 Sok No:30 Antalya Telefon Numarası: 2423612183 Faks Numarası: 2423612288 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web AdresiAhmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|