|
|
Konu Araçları |
bitez, bodrum, danacı, gülümser, ilköğretim, mehmet, muğla, okulu |
Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Bodrum Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Bodrum MuğlaBitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Hakkında - Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Resimleri - Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu İletişim Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Muğla Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Bodrum Okulun Telefonu: 2523638481 Okulun Faksı: 25236384812 Okulun Adresi: Bitez Beldesi Okulun Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/48/02/767091/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|