|
|
Konu Araçları |
güzelbahçe, hakkı, ilköğretim, izmir, oğuz, okulu, tabaoğlu |
Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmirHakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu İletişim Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Güzelbahçe Okulun Telefonu: 232234 72 72 Okulun Faksı: 232234 72 71 Okulun Adresi: Kahramandere Mahallesi 807 Sokak No:1 Okulun Web Adresi: http://wwwhakkioguztabaoglumebk12 tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: KONAK YÖNÜNDEN OKULUMUZA GELMEK İSTEYENLER 8-82 (ÜNLÜ DURAĞI) NOLU OTOBÜSLER İLE VE GÜZELBAHÇE MİNİBÜSLERİ ARACILIĞI İLE ULAŞABİLİRLER Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|