|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kepsut, okulu, osmanıye |
Osmanıye İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmanıye İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osmanıye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osmanıye İlköğretim Okulu Resimleri - Osmanıye İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ 28 Mayıs 112 Pazartesi Okulumuz Okul köyün kuzeyinde, harmanlık mevkii, Kepsut yolu üzerinde kurulmuştur Okulun bulunduğu yeri 1936 yılında doğudan gelen göçmenlere verilmiş, fakat bu göçmenler adı geçen yerde iskan yapmamışlardır Yer bu sebeple hazineye devredilmiştir Köyde yeni bir ilkokul yapılmaya karar verildiğinde Köy Tüzel Kişiliği okul yeri olarak Muhtar Rıfat AKAT başkanlığında Milli Eğitime devredilmiştir 1966 yılında yapımı müteahhit Sefa DEMİR-BAŞ’a Milli Eğitim Müdürlüğünce verilmiştir Köy halkı kum ve taş yardımında bulunmuşturgeri kalan malzemeler Milli Eğitimce karşılanmıştır İnşaat 1967 yılında bitmiş, aynı yıl 17 Şubat tarihinde iki öğretmenle eğitim – öğretime başlamıştır Okul tek katlı olup 5 dershaneli, bir salon, bir müdür odası ve aynı çatı altında tek lojmanlıdır Okul binası 295 m² alanı kaplamaktadır Okula ait tuvalet binası bulunmaktadır Oyun alanı 1800m², uygulama bahçesi 1500m² olarak sınırlandırılmıştır 1981 yılında iki sınıflı bir öğretmen odası bulunan ek bina yapılmıştır Okulumuzun bahçesine 1997 yılında yeni bir kömürlük yapılmış ve kullanılmaktadır Osmanıye İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmanıye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmanıye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmanıye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Osmanıye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: OSMANIYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMANİYE KÖYÜ Telefon Numarası: 2665865247 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:656642@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Osmanıye İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|