Sana Ne Zaman Tutuldum Biliyormusun? |
03-29-2007 | #1 |
speed
|
Sana Ne Zaman Tutuldum Biliyormusun?SANA ne zaman tutuldugumu hatirlamiyorum, üzerinden çok zaman geçti
>>>Ama eminim, ilk tanistigimiz günlere denk geliyordur >>>Çünkü sen zaman içinde sevileceklerden degilsin; hani uzun uzadiya >>>düsünülüp, ölçülüp, tartilacaklardan >>>Zaten böylesine ask da denmez >>>Ask dedigin, ilk görüste gelir yerlesir insanin yüregine >>>O gün bugündür hiç eksilmedi, hiç eskimedi yüregimdeki yerin >>>Sana her seferinde ilk günün heyecaniyla dokundum, hep ayni tadi aldim >>>Ask için bütün söylenenleri yalanlarcasina >>>Neydi beni sana baglayan? >>>Seninle geçen dakikalarin verdigi haz mi? >>>Ah! Evet Insana ''Hiç bitmese'' dedirten o dakikalar >>>Yoksa sende insani kendine esir eden bir seyler mi var? Sigara gibi, >>>alkol gibi >>>Zaman zaman vazgeçmeye çalistim senden >>>Insan tutkularindan kurtulmak ister nedense, suçlu hisseder kendini, >>>korkar >>>Benimki de öyle bir sey iste >>>Ama hep kisa sürdü ayriliklarimiz >>>Ayrilik sonrasi bulusmalarimizsa daha da coskuluydu özlemin etkisiyle >>>Düsündüm de, Seninle hiç kötü anim yok >>>Oysa uzun beraberliklerde kaçinilmazdir >>>Insanin agladigi, kizdigi, üzüldügü de olur >>>Ama yok iste >>>Yalniz sen son yillarda çok degistin >>>Daha mütevaziydin eskiden >>>Giyiminle, kusaminla >>>Sen de haklisin Zamana uymak lazim >>>Ben senin her halini seviyorum Hem biliyorum özünde aynisin >>>''Her halini seviyorum'' dedim, seviyorum elbet ama senin o teninin iyice >>>yanik oldugu zamanlar var ya >>>Hani neredeyse siyaha yakin Iste o haline hiç dayanamiyorum >>>Hangi saatte, nerede aklima düsecegin hiç belli degil >>>Uykuda Sokakta >>>Biliyorsun, olur olmaz saatlerde arayip buluyorum seni >>>Isin garip yani ne biliyor musun? >>>Senin için yanip tutusurken baskalarinin da ayni duygular içinde oldugunu >>>biliyorum Hatta sana dokunduklarini da >>>Ve bu beni hiç rahatsiz etmiyor >>>Seni paylasabiliyorum yani >>>Kizamiyorum onlara Biliyorum çünkü Sana karsi koymak mümkün degil >>>Senin de gönlün epey genis hani Hepimize yetecek yer var gibi >>>görünüyor >>>Aslinda ilk günden beri biliyorum Benimki tek tarafli bir ask >>>Evet, her çagirdigimda kosup geldin >>>Beni hep mutlu ettin >>>Ama bir kez bile beni sevdigini dile getirmedin >>>Sen sevmek için degil, sevilmek için yaratilmissin >>>Bunu daha o günlerde anladim ve seni karsilik beklemeden sevdim >>>Iste böyle esmer sevgilim >>>Seni ömrümün sonuna kadar sevecegim Lakin ayrilmamiz lazim En azindan >>>biraz daha az görüsmeliyiz Gerçi demin de söyledigim gibi, kaç kez >>>denediysem basarili olamadim ama tekrar denemek zorundayim |
|