|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, bulgurlu, hamdi, ilköğretim, mamak, okulu |
Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Hakkında Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: HAMDİ BULGURLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türközü Mah 157Sok No:8 Mamak/Ankara Telefon Numarası: 3123645979 Faks Numarası: 3123645979 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|