Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
60yıl, aydın, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu

60.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

60.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 60yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 60yıl İlköğretim Okulu Resimleri - 60yıl İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

, Okulun kurulduğu yerin 2000 m² si, 500 liradan Saima CAMBAZOĞLU’ndan alınmıştır400m² si 52 evler Yapı Kooparatifinden m² si 11 liradan, 1200m² si Efes Pilsen Şirketi tarafından, 400m² si Saime CAMBAZOĞLU tarafından bağışlanmıştırOkulun oturduğu toplam alan 4000m² dir
10 derslikli okul inşaatı 1983 Ağustos ayında tamamlanmıştır01091983 tarihinde fiili olarak eğitim öğretim hizmetine başlamıştır28111983 tarih 33042 sayılı Bakanlık onayı ile açılma izni verilmiştir
Cumhuriyetin ilanının 60 yılına istinaden valilik makamının 21021984 tarih ve 5187 sayılı onayları ile okulun adı “60 Yıl İlkokulu” olarak değiştirilmiştir16091996 tarihinden itibaren ikili öğretime başlamıştırOkulda Ana Sınıfı, Labaratuar ve Kütüphane açılmıştır1998 yılında okul bahçesi ihata duvarı yaptırılmıştır1997-1998 öğretim yılında okulumuz ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür
Okul arsasının güney kısmındaki alana Aydın Belediyesi tarafından spor, park ve dinlenme tesisleri açılmıştırYine park alanına belediyece “ Sokak Çocukları Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi” açılarak hizmete girmiştir2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında mahalleye yaptırılan Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu eğitim –öğretime açılmış; okulumuz öğrencilerinin yarıya yakın bölümü adı geçen okula naklen gönderilmiştirAyrıca Aydın Ticaret Borsası binası tamamlanarak 1 sanayi Dörtyol kavşağında hizmete girmiştir

60yıl İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 60yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 60yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 60yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 60yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 60YIL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Ata Mh Aydın Bul No:92 Aydin

Telefon Numarası: 2562113058

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : 421435@mebk12tr

Web Adresi: 60Yıl İlköğretim Okulu

- ()

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com