|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, gönç, ilköğretim, kartaltepe, mamak, mehmet, okulu |
Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Resimleri - Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Hakkında Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: KARTALTEPE MEHMET GÖNÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARTALTEPE MAH OKULLAR CAD 19 SOK NO:40 APAŞA MAMAK/ANKARA Telefon Numarası: 3123891971 Faks Numarası: 3123643216 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANKARA - MAMAK - Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|