|
|
Konu Araçları |
bodrum, gündoğan, ilköğretim, ilıcak, muğla, nafız, okulu |
Gündoğan Nafız İlıcak İlköğretim Okulu Bodrum Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gündoğan Nafız İlıcak İlköğretim Okulu Bodrum MuğlaGündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Hakkında - Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Tanıtım - Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Resimleri - Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu İletişim Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Muğla Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Bodrum Okulun Telefonu: 2523877019 Okulun Faksı: 252387709 Okulun Adresi: Yukarı Mahalle Gündoğan Beldesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gündoğan Nafız Ilıcak İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|