|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kemalpaşa, kızılüzüm, okulu |
Kızılüzüm İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılüzüm İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirKızılüzüm İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılüzüm İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılüzüm İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılüzüm İlköğretim Okulu İletişim Kızılüzüm İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kızıluzum İlköğretim Okulu İzmir Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızıluzum İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızıluzum İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızıluzum İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kızıluzum İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kızılüzüm İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8781717 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızılüzüm Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızılüzüm İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|