|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, fatih, ilköğretim, iscehisar, okulu |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar AfyonkarahisarFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Çalışan personelin görev yapmaktan mutlu olduğu, hizmet alanların memnuniyetini ve saygınlığını kazanmış, çevreye örnek teşkil eden bir eğitim kurumu olmak VİZYONUMUZ BİZ FEDAKARLIK YAPMANIN BAŞARININ ANAHTARI OLDUĞUNA İNANAN; AYDINLIK BİR GELECEĞİ DÜŞLEYEN; TÜM İÇPAYDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞAN; İNSAN EĞİTİMİNİN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLEN; HAYATA POZİTİF BAKABİLEN BİREYLERİN OLDUĞU BİR, İLKÖĞRETİM OKULUYUZ Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar Okulun Telefonu: (272) 341 23 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eskihamam Mah Sağlık Cad Okulun Web Adresi: http://wwwiscehisarfatihmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|