|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kesmen, konya, okulu, seydişehir, vedat |
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Seydişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Bilgileri Konya SeydişehirVedat Kesmen İlköğretim Okulu Hakkında - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Tanıtım - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Resimleri - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu İletişim Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Pınarbaşı Mahallesinde 1983 yılında yapımı tamamlanmıştır 13 Kasım 1983 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır Adını 1977 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlçemiz Kaymakamı Vedat KESMEN ' den almıştır 1983 yılında yapılan Okul ; 5 derslik, 1 Müdür Odası , 1 Anasınıfı olarak inşa edilmiştir İlk yıllarda normal öğretim yapılan okulumuzda öğrenci artışı nedeniyle ikili öğretime geçmiştir 1987 - 1988 öğretim yılında okulumuzun öğrenci aldığı bölgeye Selçuklu İlkokulu açılınca öğrencimiz azalmıştırBu azalışla birlikte tekrar normal öğretime dönülmüştür Vedat Kesmen İlkokulu'ndan 1988 yılında ilk mezunlarını veren okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında 6-7-8 sınıflar açılmıştır İlköğretim 8sınıftan 20022003 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir 2002 yılında 5 Ağustos Toplu Konutları yapılması sebebiyle öğrenci artışı olacağı planlanarak ek bina inşaatına başlanmıştır Ek binada ; 4 derslik ,1 Anasınıfı , 1 Laboratuar ,1 İş Eğitimi Atölyesi, 1 Çok Amaçlı Salon , 2 adet Soyunma Odası , 1 Spor Odası ve Depo bulunmaktadır Ek Bina inşaatı 22 Kasım 2002 tarihinde bitirilerek eğitim öğretime açılmıştır, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: VEDAT KESMEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pinarbaşi Mahallesi Seydişehir Telefon Numarası: 3325823546 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için |
|