|
|
Konu Araçları |
aktarma, balıkesir, bilgileri, erol, gülcan, ilköğretim, merkez, naile, okulu |
Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Resimleri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Aktarma İlköğretim Okulu 1936 yılında Eğitim Öğretime açılmış,2005 yılına kadar geçen süreçte 1-5 sınıflar eğitim görmüş 2005 yılında köyün hayırseverlerinden Naile Erol Gülcan çiftinin yaptırdığı yeni okulun açılması ile 1-8 sınıflar öğrenim görmeye başlamıştır Okulun Fiziki Durumu Okulumuzda 8 derslik, 2 idareci odası, 1 öğretmenler odası, 1 kütüphane, 1 çok amaçlı salon, 1 Fen Laboratuarı,1 Bilgisayar Laboratuarı bulunmakta ve kaloriferle ısınmaktadır Okulumuzda 1 Sınıf Öğretmeni ve 1 Ana sınıfı Öğretmeni olmak üzere 2 Öğretmen bulunmaktadır Sınıf Öğretmeni Müdür Yetkili Olarak ta görev yapmaktadır Okulumuzda 1-2-3 sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak okutulmakta olup Ana Sınıfında da 10 Öğrenci eğitim görmektedir 4-5-6-7-8 Sınıflar Taşımalı Eğitimle Bakacak Köyünde Eğitim Görmektedir Okulumuza ulaşım Köylü Minibüsü ile Balıkesir Toplu taşıma merkezinden sağlanmaktadırBalıkesir merkeze 20 km uzaklıkta olan Okulumuzda ADSL hizmeti ve telefonu vardır 1 Bilgisayar laboratuarında 5 adet bilgisayar, Projeksiyon, Fotokopi makinesi,Tepegöz,DVD,VCD,Teyp vb iletişim araçları vardır VİZYONUMUZ Biz Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun, gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, kendilerine özgüvenleri olsun Okulumuz öğrencileri çağdaş uygarlığı aşmada, öncümüz, eşsiz önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından hız alsın Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye, daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın MİSYONUMUZ Biz Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Kendine güvenen, geleceğe umutla bakan, aklı ve bilimi kendine “rehber” edinmiş, Atatürkçü çizgiden sapmayan, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına sahip çıkmak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizin bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Öğrencilerimizin okuma isteği gelişmiş, mantıklı ve özgür düşünen , araştırma yapan, sorgulayan, insanlığa ve ahlakı değerlere önem veren, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkanlarımızı kullanmak Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim oluşturarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: AKTARMA NAİLE EROL GÜLCAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKTARMA KÖYÜ MERKEZ-BALIKESİR Telefon Numarası: 2662511460 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 657253@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Aktarma Naile Erol Gülcan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|